MASADA BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Masada Breda. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:23 Was erg goed
8 jun 2024 om 22:48 De levering was 20min eerder bezorgd dan de verwachte tijd . Prima eten en lekkere sauzen .
7 jun 2024 om 14:03 Nog altijd de beste shoarma van Breda. Snelle levering en top kwaliteit maaltijden. Een aanrader!
1 jun 2024 om 9:23 De bezorger reed over de stoep om mijn bestellen bezorger, waar vervolgens een haar in mijn eten zat
30 mei 2024 om 10:04 Cold food, poorly delivered
19 mei 2024 om 22:27 Heerlijk gekruid maar de spareribs waren een beetje taai en de aardappels iets te lang gebakken. MMMMAAAARRR ik ga zeker nog een keer daar bestellen want het smaakte goed en ik hoop dat dit een eenmalig foutje was. De rest was heerlijk!!
1 mei 2024 om 2:14 Ik bestelde turkse pizza döner ik kreeg een lege turkse pizza toen ik belde om dat aan te geven werd gezegd kunnen wij niks aan doen de want bij hebben geen bon ….
29 apr 2024 om 9:05 Weer lekkere grote lamsshoarma schotel.
29 apr 2024 om 8:09 Ik hou van Massada heerlijke saus lekkere shoarma live it
28 apr 2024 om 20:42 Positief
27 apr 2024 om 23:09 Sate was niet lekker en het eten was koud, bezorger was niet vriendelijk
27 apr 2024 om 13:08 Goed warm en altijd snel geleverd